About me

Fată simplă, de la Bucureşti, Roxana lucrează la o agenţie de PR, unde învaţă, creşte, râde, speră, cunoaşte oameni, iubeşte oameni, scrie texte, merge la întâlniri, stă pe Facebook, ţine telefonul aproape şi biroul mereu dezordonat. În timpul liber se mulţumeşte cu board games, ceaiuri aromate şi cafele fierbinţi, limonade acre şi cărţi cu tâlc. Obişnuia să mai picteze, acum doar colorează. Obişnuia să îşi dorească să scrie, acum chiar o face.

Roxana are zâmbetul larg şi bretonul pe măsură. Are un frate mai mic şi ascultă multă muzică. Îşi doreşte să călătorească mai des şi să vadă mai multe. Preferă roşul, dar poartă verde. Iubeşte ceasurile şi cerceii. Merge cu bicicleta, dar îi este frică de role. Se dă cu săniuţa, dar nu s-a urcat niciodată pe schiuri.

Roxana părea timidă, aşa că am scris eu câteva rânduri „Despre” şi „Pentru” ea. Orice întrebări sunt binevenite aici, dar şi aici: diba.roxana@yahoo.com. Promit să o trag de mânecă să răspundă repede şi la obiect.

Roxana are un invitat constant pe blogul ei – Andrei -, care împarte cu bucurie opinii, review-uri și idei. 

Semnat: Dibette

 

Disclaimer: Opiniile prezentate pe acest blog sunt personale şi nu reflectă punctul de vedere al companiei pentru care lucrez.